Defa Power Laddbox
- säker elbilsladdning

Fokus på kvalité och elsäkerhet

Defa är ett innovativt företag som satsar på framtiden genom att erbjuda högkvalitativa laddningslösningar för elbilar. Som en ledande leverantör av bilvärme i över 70 år har Defa en omfattande erfarenhet av att utveckla produkter för nordiska förhållanden, vilket inkluderar en hel del erfarenhet av att hantera kyla och vinterväder. Genom att bygga vidare på den här expertisen har Defa nu tagit sig an utmaningen att möta behoven av laddningsinfrastruktur för elbilar. Med ett brett sortiment av laddboxar som passar olika behov och budgetar, erbjuder Defa kunderna det senaste inom laddningsteknik. Defa Power laddboxen är en särskilt imponerande lösning för snabb, säker och effektiv laddning av elbilar hemma. Med en imponerande kapacitet på upp till 22 kW och 32 Ampere kan du ladda din bil snabbt och enkelt, med minimal effektförlust. 

Defa Power - elbilsladdning för privatpersoner
Vilken laddbox är bäst i test? Defa Power är marknadens bästa laddbox

Defa Power laddbox är också utrustad med en inbyggd fasbalansering, vilket ger maximal kraft vid varje laddning och undviker höga belastningstoppar i hemmets elsystem. En annan fördel med Defas laddlösningar är deras kompatibilitet med solceller och batterilagring. Med en EU-godkänd MID-energimätare och en premiumkabel för 22 kW laddning kan du ladda din elbil på ett säkert sätt och se till att du använder din egenproducerade el på ett optimalt sätt. Dessutom kan du med hjälp av PowerSmart appen enkelt schemalägga din elbilsladdning och optimera mot elpriset. Defa är verkligen en pionjär på området för elbilsladdning, med sina innovativa och användarvänliga laddlösningar som utformats med kundernas behov i åtanke. Genom att fortsätta att utveckla högkvalitativa laddningslösningar som är anpassade för nordiska förhållanden, har Defa visat att de är en av de mest pålitliga och framåtblickande aktörerna på marknaden idag. Med Defa laddningslösningar kan du känna dig trygg med att du alltid har en pålitlig och effektiv laddning till hands, när du behöver det som mest.

Bästa laddboxen på marknaden? 

Fulldynamisk lastbalansering

Defa Power är en robust laddbox är konstruerad med hög kvalitet och driftsäkerhet i åtanke, vilket garanterar en pålitlig prestanda varje gång du laddar din bil. Gedigen konstruktion som är anpassad för det tuffa nordiska vädret kan du vara säker på att din bil laddas på ett säkert sätt, oavsett om det regnar, snöar eller är kallt. Men det som verkligen utmärker Defa Power är dess avancerade teknik. Med sin egenutvecklade Defa Balancer, möjliggör laddboxen fulldynamisk lastbalansering. Detta innebär att laddningen anpassas efter bilens kapacitet, vilket gör att du kan ladda din bil snabbt och effektivt utan att riskera överbelastning. Med en integrerad premium laddkabel som klarar av 22 kW laddning kan du också vara säker på att din bil laddas snabbt och effektivt och är anpassad för dig med solceller eller framtidsplaner att installera solceller. 

Premiumlösning för publik laddning

 • Innovativ och intuitiv teknologi
 • 22 kW - laddning för maximal effekt
 • Fasbalansering
 • Inbyggd EU godkänd MID energimätare
 • Fulldynamisk lastbalansering 
 • PowerSmart app - optimering av elpriset
 • Wifi, 4/5G, LAN
 • Inbyggd display
 • OCPP 2.0.1
 • 5 års produktgaranti och support
 • Brandklass: UL94 CO
 • 5 års produktgaranti och support

Laddbox med installation

Köp Defa Power laddbox 22 kW

Letar du efter den perfekta lösningen för snabb, säker och effektiv laddning av din elbil hemma? Då är Defa Power laddbox det rätta valet för dig.  Erhåll maximal kraft vid varje laddning utan effektförlust, tack vare den inbyggda fast premiumkabeln för 22 kW laddning. Defa Power laddbox har en intuitiv display som ger dig en enkel användarupplevelse som tar laddning till nya nivåer. För dig som har solceller och batterilagring hemma är Defa Power laddbox den perfekta lösningen, med inbyggd och EU godkänd MID energimätare. Det ger dig möjlighet att få en helt optimerad laddning, vilket är viktigt för både plånboken och miljön. 

Defa Power 22 kW laddbox med 6 m laddkabel
Defa Power
0% OFF
Defa Power 22 kW laddbox med 6 m laddkabel
Defa Power

Defa Power 22 kW laddbox med 6 m laddkabel

9 900 kr

Defa Power - "Villapaket"

Med detta paket får du allt du behöver för att ladda din bil snabbt, effektivt och säkert till ett oslagbart pris på 8 900 kr. Inkluderat i paketet ären kraftfull Defa Power laddbox med fasväxling, EU-godkänd MID-energimätare och inbyggd premiumkabel på 6 meter. Tack vare PowerSmart-appen kan du schemalägga och optimera laddningen mot elpriset och minska dina kostnader ännu mer. Defas egna fulldynamiska lastbalansering Defa Balancer garanterar att din elbil alltid laddas på ett effektivt och balanserat sätt. Dessutom är paketet förberett för solceller, så du kan dra nytta av din solenergi för att ladda din bil på ett ännu mer miljövänligt sätt. 

Pris för Defa laddbox med lastbalansering och installation
Köp Defa Power laddbox
Defa laddbox med installation
Pris för Defa laddbox med lastbalansering och installation
Köp Defa Power laddbox
Defa laddbox med installation

Defa Power "Villapaket"

9 990 kr
Boka rådgivning för din elbilsladdning

Boka rådgivning

Behöver du hjälp med att projektera eller få teknisk rådgivning för din elbilsladdning? Vi är här för att hjälpa dig! Vårt team av experter kan ge dig den tekniska kunskap och rådgivning som du behöver för att installera en pålitlig och effektiv laddningsinfrastruktur för din elbil. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både hem och företag, och vi är redo att hjälpa dig oavsett var du befinner dig i processen. Kontakta oss idag för att boka in en teknisk rådgivning eller projektering av din elbilsladdning. Vi ser fram emot att höra från dig!

IN Garanti - En tryggare installation

IN Garanti - En tryggare installation

Chargehome är medlem i Svenskt Näringsliv och följer kollektivavtal för svenska elektriker. Det betyder att när du anlitar oss för din elbilsladdningsinstallation, kan du lita på att du får högsta kvalitet och professionalism. Dessutom, för att ge dig en extra trygghet, erbjuder vi IN Garanti på installationen. Vårt team av elektriker och tekniker är ECY-certifierade och specialutbildade inom elbilsladdning. Det innebär att vi har den expertis och erfarenhet som krävs för att säkerställa att din laddningsinfrastruktur fungerar smidigt och pålitligt. 

Chargehome stödjer WWF Sverige

Chargehome stödjer WWF

Vi stödjer WWFs viktiga miljö-och naturvårdsarbete, såväl här i Sverige som i andra delar av världen. Chargehome är ett företag som är djupt engagerade i att skapa hållbara laddningslösningar för elbilar och bidra till en grönare framtid. Vi tror på att ta ansvar för vårt samhälle och vår planet, och genom att stödja Världsnaturfonden (WWF) kan vi göra vår del för att säkerställa en bättre morgondag för nästa generation. Genom att stödja WWF bidrar vi till ökad biologisk mångfald och hållbar förvaltning av världens mest värdefulla naturmiljöer.

Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg