2023 års ultimata guide för att välja den bästa laddboxen

Välj bästa laddboxen 

Säkerhet är det viktigaste när det gäller laddning av din elbil i hemmet. Därför bör du vara noga med vilken laddbox du väljer. En laddbox med rätt säkerhetsfunktioner kan hjälpa dig undvika elektriska stötar, överspäning och brandrisker. Jordfelsbrytare A och B är två viktiga komponenter som skyddar dig och din elbil från elektriska stötar och skador.

Jordfelsbrytare A är en enkel jordfelsbrytare som är ansluten till den elektriska installationen i ditt hem. Jordfelsbrytare B är en annan typ av jordfelsbrytare som är speciellt utformad för att skydda elektriska fordon. En personskyddsbrytare är en annan viktig säkerhetsfunktion som bör finnas på en laddbox för hemmabruk. Denna brytare är utformad för att skydda dig från elektriska stötar och säkerställa att strömmen stängs av omedelbart om det uppstår en elektrisk olycka.

Garo Entity marknadens säkraste laddbox
Laddbox Dawn från ChargeAmps

Ladda din elbil enkelt och prisvärt

Söker du en laddbox och installation för din elbil utan dolda avgifter eller tillägg? Chargehome har lösningen för dig! Vi erbjuder transparenta priser, så du alltid vet vad du betalar. Med certifierade elektriker som besitter specialistkompetens i hela Sverige kan du vara säker på att du får högsta kvalité på installationen. Vi tror på att erbjuda långsiktiga lösningar och därför ger vi en 5-års produktgaranti och support för våra laddboxar. Vårt fokus är alltid på nöjda kunder och vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa tänkbara service.

Jordfelsbrytare A och B

 För en säker och effektiv elbilsladdning hemma är det viktigt att ha rätt säkerhetssystem på plats. Jordfelsbrytare A och B är en viktig del av detta system och fungerar som en skyddande barriär för elsystemet i ditt hem. De bryter strömmen omgående vid detektering av jordfel och hjälper till att förhindra elektriska stötar och brand. Så för att garantera säkerheten och kvaliteten vid elbilsladdning hemma, se till att använda rätt jordfelsbrytare.

Personskyddsbrytare (RCD)

Personskyddsbrytare, också känd som RCD (residual current device), är en säkerhetsenhet som är designad för att skydda från elektriska stötar. Det fungerar genom att övervaka strömmen i ett elsystem och bryter strömmen om det upptäcker en obalans som kan indikera en elektrisk ledning. Det är viktigt att ha en personskyddsbrytare när man installerar en laddbox för elbilsladdning då laddningen  hanterar höga strömmar och spänningar.

Dynamisk lastbalansering

Dynamisk lastbalansering är en viktig funktion för att säkerställa en effektiv och säker elbilsladdning. Undvik effekttoppar och brända huvudsäkringar. Ladda bilen när elen är som billigast genom schemaläggning. Chargehome erbjuder olika alternativ för dynamisk lastbalansering: Enegic, Amp Guard, Equaliser, Garo och Teslas egna mjukvarubaserade lastbalansering. Vi kan erbjuda den bästa lösningen för våra kunders specifika behov.

Hemmaladdning för alla bilmodeller

Maximera din laddhastighet hemma med en 20-25 Ampere huvudsäkring och en 11-22 kW laddbox! Ladda din elbil på rekordtid och aldrig mer oroa dig för låg batterinivå. En full laddning tar bara några timmar, så du kan köra iväg på nya äventyr med full kraft. Ladda hemma med en laddbox som passar din elbil, och du slipper söka efter offentliga laddplatser. Upplev bekvämligheten och snabbheten av att ladda din elbil hemma. Du kan även optimera din energi-effektivitet med en integrerad solcellslösning till din elbilsladdning. Ladda din bil när du producerar energi från solen och spara på elkostnaderna. Upplev en mer hållbar och kostnadseffektiv elbilsladdning med Chargehome

Zaptec Go laddbox Eco Mode Solceller
Easee laddbox - Sveriges mest sålda laddbox

Enkelt och tryggt köp av laddbox 

Ladda din bil enkelt och bekvämt hemma med hjälp av Chargehome. Vi tar hand om allt från laddbox till installation och rådgivning under hela köpprocessen. Köp din laddbox enkelt med betalkort eller Klarna med möjlighet till delbetalning. Välj det installationspaket som passar dina förutsättningar. När installationen är klar får du även ditt Egenkontrolldokument samt möjlighet att svara på en kundundersökning och betygsätta din kundupplevelse. Ladda bilen enkelt, snabbt och tryggt!

Vi erbjuder personlig och professionell rådgivning antingen via telefon eller videosamtal. Våra kunniga tekniska rådgivare gör en detaljerad översyn av ditt hem och kapacitet, för att sedan rekommendera den bästa laddboxen och installationstypen för dig. Upptäck möjligheterna med hemladdning. Boka din rådgivning idag! 

Steg 1

Betala med Klarna hos Chargehome

Betala enkelt och tryggt hos oss! Vi erbjuder många olika betalmöjligheter, inklusive betalkort, kreditkort och även American Express. Du kan även välja att betala med Klarna eller delbetala med Klarna upp till 36 månader.  Gör ditt köp i kassan och ange koden "laddhemma" för att erhålla 50 % Grönt Teknik Stöd.

Steg 2

Som det sista steget i vår enkla köpprocess, bokar vi in en tid för vår certifierade elektriker som är specialist inom elbilsladdning. Vi kommer ringa dig för att säkerställa en bekväm installationstid, och när allt är klart, är du redo att ladda bilen hemma. Gör dig redo för en framtid full av smidig elbilsladdning med oss."

Steg 3

Installation av Tesla laddbox

Chargehome är en certifierad partner till Tesla för att sälja och installera Tesla laddboxar i Sverige. Som en certifierad partner till ett av världens ledande företag inom elektriska fordon, kan vi erbjuda kunder en säker, pålitlig och kvalitativ laddlösning till Teslakunder.

Tesla Wall Connector Generation 3 är den senaste laddboxen från Tesla som tillsammans med appen från Tesla erbjuder en kraftfull och smart lösning för att ladda bilen.

Chargehome är en av Sveriges främsta Tesla-partners. Som kund får du en certifierad Tesla-partner som erbjuder en högkvalitativ lösning med dedikerad tikundservice och teknisk kompetens. Chargehome har också en lång erfarenhet inom branschen, vilket innebär att vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hantera alla frågor.

Tesla laddbox installation Stockholm
Easee laddbox - Sveriges mest sålda laddbox

50 % Grön Teknik - Skattereduktion 

Grönt skatteavdrag är en statligt stöd som möjliggör för privatpersoner att få en del av kostnaderna för installation av grön teknik, inklusive solceller, energilagring och laddpunkter för elbilar, täckt.

Skattereduktionen ger en reduktion på 20% av material- och installationskostnaderna för solceller och 50% för batterier och laddstolpar. Det finns en maxgräns på 50 000 kronor per person och år för grönt skatteavdrag.

Flera personer i samma hushåll kan också dela upp avdraget för att tillsammans nå en högre gräns. Grönt skatteavdrag fungerar enligt fakturamodellen. Detta innebär att det dras av direkt vid inköp på samma sätt som rotavdrag. Privatpersoner behöver inte ansöka om avdraget själva, det hanteras av installationsföretaget. Grönt skatteavdrag är en viktig satsning från svenska regeringen för att främja hållbar energianvändning och kan hjälpa privatpersoner att bli mer självförsörjande när det gäller energi.

Pris Zaptec laddbox med lastbalansering
Zaptec Go laddbox med installation
Köp Zaptec Go laddbox svart
Köp Zaptec Go laddbox vit
Zaptec Go laddbox grön
Zaptec Go laddbox blå
Zaptec Go laddbox grön
Zaptec Go laddbox brun
Pris Zaptec laddbox med lastbalansering
Zaptec Go laddbox med installation
Köp Zaptec Go laddbox svart
Köp Zaptec Go laddbox vit
Zaptec Go laddbox grön
Zaptec Go laddbox blå
Zaptec Go laddbox grön
Zaptec Go laddbox brun

Zaptec Go "Villapaket"

7 990 kr
Easee-Charge-Lite-laddbox-pris-villapaket-chargehome
Easee
Easee
Easee
Easee
Easee
Easee-Charge-Lite-laddbox-pris-villapaket-chargehome
Easee
Easee
Easee
Easee
Easee

Easee "Villapaket"

7 990 kr
Garo Entity Compact laddbox
Garo laddbox med lastbalansering
Garo Entity Compact laddbox
Garo laddbox med lastbalansering

Garo Entity Compact "Villapaket"

9 990 kr

Per Isaksson Zaptec Go "Villapaket"

8 990 kr

NYHET! GARO ENTITY - MARKNADENS SÄKRÄSTE LADDBOX

Section
Drop element here

Elbilsstatistik i Sverige Augusti 2023

 10 %

Laddbara bilar

36 %

Tillväxt senaste 12 mån

257 834 st

Elbilar i Sverige

257 535 st

Hybridbilar i Sverige

Partners

Garo Entity marknadens säkraste laddbox
Zaptec laddbox för hemmaladdning
ChargeAmps laddbox för hemmaladdning
Tesla laddbox för hemmaladdning
Easee laddbox för hemmaladdning
Wallbox laddbox för hemmaladdning
Enegic Dynamisk Lastbalansering av Perific Technologies
Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg