Zpark - elbilsladdare och motorvärmare
för bostadsrättsföreningar 

Svensk innovation för kostnadseffektiv elbilsladdning 

Söker ni en smart och kostnadseffektiv lösning för att ladda bilen och använda befintliga motorvärmaruttag? Då är Zpark Duo den perfekta enheten!! Chargehome är en utvald partner till svenska Zpark och tillsammans erbjuder vi innovativ elbilsladdning genom att konvertera befintliga motorvärmare till smarta laddstationer. Zpark Duo kombinerar elbilsladdning och motorvärmaruttag i samma enhet, vilket gör det enkelt och bekvämt att ladda din bilen samtidigt som du värmer upp din bil inför kalla dagar. Genom att använda Zpark Duo kan fastighetsägare och bostadsrättsföreningar enkelt och kostnadseffektivt konvertera sin befintliga infrastruktur för motorvärmare till en elbilsladdningsstation. Detta gör det möjligt för boende att ladda sina elbilar på ett bekvämt och smidigt sätt, samtidigt som det minskar behovet av att installera nya laddningsstationer. Med Zpark Duo behöver du inte bygga om din befintliga infrastruktur för motorvärmare eller köpa extra kablar.

Zpark Duo är utvecklad för att passa perfekt i en klassisk motorvärmarhuv och kan enkelt konverteras till att fungera som elbilsladdningsstation. Båda uttagen styrs enkelt via samma app, vilket gör användningen av enheten smidig och enkel. Zpark grundades med ambitionen att revolutionera marknaden för laddningslösningar inom e-Mobility. Zpark vilar på teknisk innovation som tar kontroll över både hård- och mjukvara för att skapa kostnadseffektiva helhetslösningar. Resultatet minskar kostnadsbilden utan att kompromissa på kvaliteten och samtidigt integrera sömlöst med användare och omgivande system. Med Zpark Duo kan du vara säker på att du investerar i en högkvalitativ och kostnadseffektiv lösning för att ladda din elbil och använda ditt motorvärmaruttag. Kontakta oss på Chargehome idag för mer information om du önskar konvertera och för att få veta hur du kan få Zpark Duo installerat i din bil.

Zpark elbilsladdning och uttag för motorvärmning i samma enhet
Zpark Duo laddare för motorvärmare

Zpark Duo är anpassad för motorvärmare från GARO P100/PN100 och för motorvärmare från ABB CW200. Med 2 x uttag för motorvärmare och 2 x uttag för elbilsladdning på upp till 22 kW per ladduttag, kan du ladda din elbil och förvärma din motor på samma gång. Dessutom har Zpark Duo inbyggd lastbalansering med styrning och betaltjänst som kan styras via Zpark-appen. Zpark Duo är utformad enligt svensk elstandard med inbyggd jordfelsbrytare för ökad säkerhet. Du kan enkelt montera Zpark Duo på en befintlig motorvärmarstolpe eller på väggen. Så om du vill ha en bekväm och pålitlig laddningslösning för din elbil, är Zpark Duo det självklara valet!

Med Zpark Duo behöver du inte längre oroa dig för att välja specifika platser för elbilsladdning på din parkeringsplats. Duo erbjuder båda uttagen för elbilsladdning på samma plats, vilket gör det enkelt och smidigt att ladda din elbil. Dessutom har Zpark Duo en kompakt design, vilket innebär att det är lätt att konvertera redan installerade motorvärmarstolpar till en modern och flexibel laddningslösning.

Zpark Duo - Finns i olika design

Med Zpark Duo får du en enkel och smidig laddningslösning som erbjuder motorvärmaruttag. Du kan välja att installera den på befintlig infrastruktur av motorvärmare eller välja en specialdesignad kapsling som är stående eller som monteras på vägg, anpassat för nybyggnation, garage eller företagspark.

Dessutom kan Zpark Duo integreras i parkeringsräcken för att skapa en stilren och praktisk laddningslösning för alla besökare och kunder. Detta gör Zpark Duo till den ultimata lösningen för fastighetsutvecklare och arkitekter som vill erbjuda sina kunder och hyresgäster en modern och praktisk laddningslösning för deras elbilar.

Zpark Duo till motorvärmare
Hur fungerar Zpark Duo
Zpark Duo laddbox och motorvärmare

Zpark Duo - Innovativ elbilsladdning

Chargehome är stolta att erbjuda Zpark Duo, den allt-i-ett laddboxen som revolutionerar elbilsladdning och motorvärmning. Med Duo behöver du inte längre välja mellan platser för elbilsladdning och motorvärmning på din parkeringsplats - den har både uttag för elbilsladdning och konventionellt motorvärmaruttag på samma plats. Med en effekt på upp till 22 kW kan du ladda två elbilar samtidigt och den svenska designen möjliggör enkel konvertering av redan installerade motorvärmarstolpar. Zpark Duo är den ultimata lösningen för både privata och offentliga laddplatser och hjälper till att göra övergången till hållbara transporter snabb och smidig. Beställ din Zpark Duo laddbox från Chargehome idag och upplev enkel, pålitlig och hållbar laddning!

Zpark Duo M1 laddbox och motorvärmare i en lösning
Zpark Duo för parkeringsplatser
Zpark Duo laddbox med uttag för motorvärmare
Zpark Duo monterad på vägg
Zpark Duo M1 erbjuder snabbladdning till ebilar och motorvärmaruttag
Vem installerar Zpark laddboxar med motorvärmare
0% OFF
Zpark Duo M1 laddbox och motorvärmare i en lösning
Zpark Duo för parkeringsplatser
Zpark Duo laddbox med uttag för motorvärmare
Zpark Duo monterad på vägg
Zpark Duo M1 erbjuder snabbladdning till ebilar och motorvärmaruttag
Vem installerar Zpark laddboxar med motorvärmare

Zpark Duo laddbox + motorvärmare

20 065 kr

Zpark Duo - Sveriges smartaste elbilsladdning? 

Zpark Duo i specialdesign T1 och T2

Zpark Duo laddstationer finns i specialdesignade inkapslingar - T1 och T2 - som är idealiska för markmontering, vägg- eller stolpmontage. Du kan nu enkelt och stilfullt ladda din elbil samtidigt som du kan förvärma motorn med den bekväma och mångsidiga Zpark Duo-laddaren. Vi erbjuder även specialdesignade inkapslingar med företagslogo för att skapa en professionell och anpassad laddningslösning för ditt företag. Med Zpark Duo har du alltid en pålitlig och effektiv laddstation som passar just dina behov. Inte nog med det, Zpark Duo finns också tillgänglig för rails eller skena, vilket gör det enkelt att skapa parkeringsräcken med Zpark Duo elbilsladdning och uttag för motorvärmare. 

Zpark - Lönsam elektrifiering för e-Mobility

  • Kostnadseffektiv elbilsladdning och motorvärmare 
  • Enkel konvertering av befintlig infrastruktur
  • Snabbladdning. AC laddning upp till 22 kW
  • Hög driftsäkerhet, elsäkerhet & brandsäkerhet 
  • Egenutvecklad mjukvara och lastbalansering
  • Nyttjar fastighetens elkapacitet effektivt
  • Debiteringstjänst och egenutvecklad app
  • Tillverkad i Sverige
  • 5 års produktgaranti och support

Zpark Duo T1 - För utomhusparkering

Zpark Duo T1 speciellt framtagen laddstation för publika parkeringsplatser för att erbjuda elbilsladdning samt motorvärmning. Zpark Duo T1 är en avancerad och användarvänlig laddningslösning med dubbla ladduttag för elbilsladdning och två uttag för motorvärmare. Denna laddstation är perfekt för användning på parkeringsplatser, företagsparkeringar och bostadsrättsföreningar, där behovet av pålitliga och bekväma laddningsalternativ är högt efterfrågat.

Zpark Duo T1 laddbox med motorvärmare som möjliggör laddning av två elbilar samtidigt
Zpark Duo T1 utmärkt laddbox med uttag för motorvärmare, utmärkt för publika parkeringsplatser.
Zpark Duo T1 laddbox + motorvärmare
Zpark Duo T1 laddbox + motorvärmare
Zpark Duo T1 laddbox + motorvärmare
Zpark Duo T1 laddbox + motorvärmare
Zpark Duo T1 laddbox + motorvärmare
0% OFF
Zpark Duo T1 laddbox med motorvärmare som möjliggör laddning av två elbilar samtidigt
Zpark Duo T1 utmärkt laddbox med uttag för motorvärmare, utmärkt för publika parkeringsplatser.
Zpark Duo T1 laddbox + motorvärmare
Zpark Duo T1 laddbox + motorvärmare
Zpark Duo T1 laddbox + motorvärmare
Zpark Duo T1 laddbox + motorvärmare
Zpark Duo T1 laddbox + motorvärmare

Zpark Duo T1 laddbox + motorvärmare

23 495 kr

Zpark Duo - Rail 

Zpark Duo Rail är speciellt utformad för parkeringar och kan enkelt monteras på en skena som fungerar som ett parkeringsräcke. Detta gör att enheten blir en integrerad del av parkeringen och ger en ren och snygg laddnings- och uppvärmningsstation för elbilar. Zpark Duo Rail kan även installeras på garageväggar för enkel åtkomst och bekvämlighet. 

Zpark Duo Rail elbilsladdning med motorvärmare
Hur fungerar Zpark Duo Rail
Zpark betaltjänst för laddbox och motorvärmare
Zpark betaltjänst för laddbox och motorvärmare

Operativ chef - Andreas Lundqvist

Andreas Lundqvist har en imponerande karriär inom elektroniksektorn och har nu tagit på sig rollen som operativ chef.  Zpark specialiserar sig på att utveckla mjukvara och hårdvara inom den industriella elektroniksektorn för elbilsladdning. Med omfattande erfarenhet av ledarskap inom olika industrikoncerner, är Andreas en erkänd expert på området. Innan han gick till Zpark arbetade han som affärsutvecklingschef på Luleå näringsliv, där han fokuserade på att främja etablering av nya företag. Andreas Lundqvist är välkänd inom industrin och anses vara en av de mest talangfulla ledarna i branschen. Hans erfarenhet och kunskap gör honom till en ovärderlig tillgång för Zpark. 

Zparks laddstationer har blivit en favorit bland fastighetsägare, tack vare sin unika produkt som ger dem full kontroll över sin laddpark. Genom en användarportal har fastighetsägarna tillgång till detaljerad information om förbrukning och kostnader, vilket ger dem möjlighet att göra justeringar i realtid. 

“ Vårt perspektiv är att använda infrastrukturen som finns och anpassa tekniken. Inte tvärtom. Tidigare byggdes några få elbilsladdare åt gången, vilket blir dyrt. Vi vill göra det billigt och storskaligt."

 - Andreas Lundqvist

Boka rådgivning för din elbilsladdning

Boka rådgivning

Behöver du hjälp med att projektera eller få teknisk rådgivning för din elbilsladdning? Vi är här för att hjälpa dig! Vårt team av experter kan ge dig den tekniska kunskap och rådgivning som du behöver för att installera en pålitlig och effektiv laddningsinfrastruktur för din elbil. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både hem och företag, och vi är redo att hjälpa dig oavsett var du befinner dig i processen. Kontakta oss idag för att boka in en teknisk rådgivning eller projektering av din elbilsladdning. Vi ser fram emot att höra från dig!

IN Garanti - En tryggare installation

IN Garanti - En tryggare installation

Chargehome är medlem i Svenskt Näringsliv och följer kollektivavtal för svenska elektriker. Det betyder att när du anlitar oss för din elbilsladdningsinstallation, kan du lita på att du får högsta kvalitet och professionalism. Dessutom, för att ge dig en extra trygghet, erbjuder vi IN Garanti på installationen. Vårt team av elektriker och tekniker är ECY-certifierade och specialutbildade inom elbilsladdning. Det innebär att vi har den expertis och erfarenhet som krävs för att säkerställa att din laddningsinfrastruktur fungerar smidigt och pålitligt. 

Chargehome stödjer WWF Sverige

Chargehome stödjer WWF

Vi stödjer WWFs viktiga miljö-och naturvårdsarbete, såväl här i Sverige som i andra delar av världen. Chargehome är ett företag som är djupt engagerade i att skapa hållbara laddningslösningar för elbilar och bidra till en grönare framtid. Vi tror på att ta ansvar för vårt samhälle och vår planet, och genom att stödja Världsnaturfonden (WWF) kan vi göra vår del för att säkerställa en bättre morgondag för nästa generation. Genom att stödja WWF bidrar vi till ökad biologisk mångfald och hållbar förvaltning av världens mest värdefulla naturmiljöer.

Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg