Garo Entity- svensk kvalité och säkerhet

Marknadens säkraste laddbox för elbilsladdning

GARO lanserar den revolutionerande elbilsladdaren Garo Entity med en egen plattform för destinationsladdning. Med produkter och tjänster som riktar sig till villor, bostadsrätter, kommersiella fastigheter och publika miljöer, erbjuder GARO den perfekta lösningen för säker laddning dygnet runt. GARO har en lång historia inom elbilsladdning och har alltid prioriterat säkerhet i sina laddboxar. Syftet med Garo Entity är att erbjuda smarta lösningar som skapar trygghet och säkerhet. I takt med den ökande försäljningen av el- och hybridbilar i Sverige, ökar också förväntningarna på möjligheten att ladda bilen vid publika platser. GARO har därför satsat stort på att skapa laddstationer som är kompatibla med alla typer av bilar och som uppfyller höga krav på driftsäkerhet. Genom att erbjuda laddstationer som är anpassade till operatörernas molntjänster och betalningssystem, eller den egna appen GARO Connect, är GARO en komplett lösning för publika miljöer, företag och bostadsrättsföreningar. Garo Entity Pro är den perfekta laddboxen för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Med sin minimalistiska design och kraftfulla mjukvara kan GARO Entity Pro ladda alla bilmodeller med stöd för både 1-fas och 3-fas laddning. Genom att välja GARO Entity Pro kan du vara med och skapa en enklare vardag för de boende, samtidigt som du bidrar till den gröna omställningen. Med GARO Entity är du säker på en pålitlig och trygg laddning för din elbil, oavsett om du befinner dig hemma eller på en publik plats. Så ta steget och välj GARO Entity för att göra din laddning säker och enkel samtidigt som du gör en insats för miljön.

Zaptec Pro - elbilsladdning för bostadsrättsföreningar
Garo Entity Pro laddbox för fastigheter

Garo väljer noga ut sina partners för att säkerställa högsta kvalitet på deras produkter och tjänster. Vi på Chargehome är stolta över att vara en av deras utvalda partners när det gäller installation av Garo Entity och vi erbjuder Garo Garanti. Chargehome erbjuder behovsanalys, elprojektering och installation av Garo laddpunkter. Chargehome arbetar tillsammans med Garo för att skapa en modern, ansvarsfull och klimatsmart laddinfrastruktur i Sverige. Vi är övertygade om att laddning av elbilar är framtiden och att vi genom att erbjuda säkra och tillförlitliga laddstationer kan bidra till en hållbar framtid. Välj Chargehome som din partner för installation av Garo Entity och bli en del av den gröna omställningen. Tillsammans kan vi skapa en bättre och mer hållbar framtid för kommande generationer. Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att komma igång med laddning av din elbil.

Garo Entity Pro - säkraste laddboxen på marknaden 

Trygghet, kvalité och säkerhet hos Garo 

Garo Entity-serien för publik laddning har säkerhet och trygghet som högsta prioritet. Alla produkter har genomgått rigorösa tester för att säkerställa att de uppfyller de tuffa nordiska klimatförhållandena och alla gällande europeiska el- och säkerhetsstandarder. Med inbyggda skydd och elsäkerhetsfunktioner erbjuder Garo Entity marknadens säkraste och tryggaste laddboxar.

Garo Entity är en laddbox som uppfyller högsta säkerhetsstandarder och är anpassad för alla typer av väderförhållanden. Garo Entity är robust och hållbar med mjukvara som klarar temperaturer mellan -40 till +40 grader och är klimattestad utöver standarderna, vilket innebär att den även klarar att utsättas för högre temperaturer. Med Garo Entity kan du vara säker på att du laddar din bil tryggt och säkert dygnet runt.

Unikt säkerhetsperspektiv 

 • Inbyggd elektronisk och mekanisk jordfelsbrytare 
 • AC och DC standard enligt IEC 629552018
 • Skydd mot överlast 
 • Skydd mot kortslutning
 • Skydd mot jordfel AC & DC
 • Skydd mot under / överspänning
 • Detektor som självtestar AC och DC
 • Testknapp
 • 5 års produktgaranti och support

Garo Entity Pro 

Garo laddbox Entity Pro 22 kW 32 Ampere. Enastående kvalité för publik laddning anpassad för företag, fastigheter och bostadsrättsföreningar. Garo Entity Pro består av av tre delar: installationskonsol, laddenhet och en front. Inbyggd elektronisk mätare och inbyggd jordfelsbrytare med allpolig mekanisk brytare för AC och DC enligt kravstandard. Futuresmart - kommunicerar genom 4G/Wifi-Mesh och har öppen OCCP standard. Smart fasbalansering och kan integreras trådlöst till Garo Dynamisk Lastbalansering mot fastigheten.  

Erbjuds som singel laddbox eller dubbelladdbox med möjlighet att välja fast laddkabel eller endast med uttag. 

Garo Entity Pro
Garo Entity Pro
0% OFF
Garo Entity Pro
Garo Entity Pro

Garo Entity Pro

14 990 kr

VD för Garo har ordet

Garo utvecklar och tillverkar innovativa produkter och lösningar inom el och e-mobility med anor från 1939 i Gnojsö i Småland. Garo vänder sig till yrkesproffs och till slutanvändare med Garo's varumärke som garanti för elsäkerhet, användarvänlighet och hållbarhet. Idag är Garo en internationell koncern med verksamhet i sex länder och med runt 400 medarbetare och noterat på Stockholmsbörsen.

Visionen med GARO Entity är att erbjuda marknadens säkraste elbilsladdning oavsett vilken miljö det handlar om. GARO Entity bygger på en innovativ och teknisk plattform som säkerställer att produkterna är väl förberedda för att möta framtidens krav och komplexa system. Mjukvaran bygger på öppna APIer, vilket möjliggör integration mot andras, till exempel energibolag eller operatörer. Tillsammans med molntjänsten GARO Connect skapas en helhetslösning som förenklar såväl användning som installation.

Genom digitala och uppkopplade funktioner skapas helt nya möjligheter för en enkel och kostnadseffektiv elbilsladdning, för såväl dagens som morgondagens teknik. Säkerhet och trygghet har varit i fokus vid utveckling av den nya plattformen, GARO Entity. De nya produkterna som nu lanseras på den europeiska marknaden är ett komplett erbjudande av laddboxar och tjänster för villor, bostadsrätter, kommersiella fastigheter och publika miljöer i samhällen och städer. Produkterna är hårt testade för att säkerställa att de klarar ett tufft nordiskt klimat och samtliga är godkända enligt gällande europeiska el- och säkerhetsstandarder.

“Elbilsbranschen är i ständig förändring och den snabba utvecklingen ställer krav på branschens aktörer när det gäller att förhålla sig till ny teknik, nya elstandarder och eventuella regelförändringar. Vi är stolta över vårt kompromisslösa fokus på säkerheten i våra laddboxar samt vår förmåga att utveckla framtidssäkra och klimatsmarta produkter som kommer finnas med oss under en lång tid framåt”

 - Patrik Andersson, vd och koncernchef på Garo

Garo Entity Compact - Säker hemmaladdning 

Garo Entity Compact för hemmaladdning

Välj den säkraste laddboxen på marknaden - Garo Entity Compact! Uppfyller all standard enligt Elsäkerhetsverkets säkerhetskrav. Du kan förlita dig på att Garo Entity Compact laddbox erbjuder en trygg och säker laddning av din elbil hemma dygnet runt.

Chargehome erbjuder professionell installation av Garo Entity Compact laddbox i hela Sverige, så du kan ladda din elbil utan bekymmer. Våra installatörer är specialister inom elbilsladdning och hjälper dig med allt från planering till installation, för att säkerställa en smidig och problemfri process. Så välj Garo laddbox för trygg och säker laddning av din elbil hemma med hjälp av professionell installation från Chargehome i hela Sverige.

Garo Entity Compact Laddbox

 • Innovativ snabbladdning   
 • Garo Entity Balance Dynamisk Lastbalansering
 • Enkel app för laddning och schemaläggning 
 • Inbyggd laddkabel på 5 m 
 • Tidsstyrning och kontroll av elpriset
 • Anpassad för solcellproduktion
 • 5 års produktgaranti 

Ladda bilen hemma med Garo Entity Compact

Köp Garo Entity Compact
Säker elbilsladdning med Garo Entity Compact
Marknadens säkraste laddbox

Garo Entity Compact - "Villapaket"

Ladda din elbil säkert och smidigt hemma med Garo Entity Compact laddbox. Garo's laddbox uppfyller alla standarder enligt Elsäkerhetsverkets säkerhetskrav och är marknadens säkraste alternativ för hemmaladdning. Med vårt Villapaket får du Garo Entity Compact laddbox, fast laddkabel på 8 m för maximal laddning på 14 kW och Garo Entity Balance för dynamisk lastbalansering - allt för endast 9 990 kr inklusive installation. Med Garo Entity Compact laddbox kan du vara säker på en trygg och pålitlig laddning av din elbil dygnet runt. Våra specialister inom elbilsladdning installerar laddboxen professionellt i hela Sverige, vilket garanterar en smidig och problemfri process. Så välj laddbox från Garo för att ladda din elbil hemma på ett säkert och pålitligt sätt, och låt oss på Chargehome ta hand om allt från planering till installation.

Garo Entity Compact laddbox
Garo laddbox med lastbalansering
Garo Entity Compact laddbox
Garo laddbox med lastbalansering

Garo Entity Compact "Villapaket"

9 990 kr
12 900 kr
Boka rådgivning för din elbilsladdning

Boka rådgivning

Behöver du hjälp med att projektera eller få teknisk rådgivning för din elbilsladdning? Vi är här för att hjälpa dig! Vårt team av experter kan ge dig den tekniska kunskap och rådgivning som du behöver för att installera en pålitlig och effektiv laddningsinfrastruktur för din elbil. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både hem och företag, och vi är redo att hjälpa dig oavsett var du befinner dig i processen. Kontakta oss idag för att boka in en teknisk rådgivning eller projektering av din elbilsladdning. Vi ser fram emot att höra från dig!

IN Garanti - En tryggare installation

IN Garanti - En tryggare installation

Chargehome är medlem i Svenskt Näringsliv och följer kollektivavtal för svenska elektriker. Det betyder att när du anlitar oss för din elbilsladdningsinstallation, kan du lita på att du får högsta kvalitet och professionalism. Dessutom, för att ge dig en extra trygghet, erbjuder vi IN Garanti på installationen. Vårt team av elektriker och tekniker är ECY-certifierade och specialutbildade inom elbilsladdning. Det innebär att vi har den expertis och erfarenhet som krävs för att säkerställa att din laddningsinfrastruktur fungerar smidigt och pålitligt. 

Chargehome stödjer WWF Sverige

Chargehome stödjer WWF

Vi stödjer WWFs viktiga miljö-och naturvårdsarbete, såväl här i Sverige som i andra delar av världen. Chargehome är ett företag som är djupt engagerade i att skapa hållbara laddningslösningar för elbilar och bidra till en grönare framtid. Vi tror på att ta ansvar för vårt samhälle och vår planet, och genom att stödja Världsnaturfonden (WWF) kan vi göra vår del för att säkerställa en bättre morgondag för nästa generation. Genom att stödja WWF bidrar vi till ökad biologisk mångfald och hållbar förvaltning av världens mest värdefulla naturmiljöer.

Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg