GRÖN-TEKNIK STÖD för privatpersoner ger 50 % avdrag!

Om oss

Ladda bilen hemma

Chargehome Technology AB

Boka kostnadsfri rådgivning

Om företaget

Chargehome Technology AB är en oberoende aktör specialiserad på elbilsladdning för privata hem och publik laddinfrastruktur. Vi är experter på elbilsladdning och installation med anställda elkonsulter, tekniker och elektriker. Företaget är auktoriserat av Elsäkerhetsverket och samtliga våra installatörer är ECY certifierade. Chargehome är medlem i IN Installatörsföretagen och Svenskt Näringsliv och följer kollektivavtal.


Vi erbjuder laddningslösning, laddboxar, smarta energilösningar och betallösningar för elbilar och hybridbilar. Vi samarbetar med utvalda elinstallatörer som är specialiserade på elbilsladdning inom hela Sverige. Chargehome erbjuder en rikstäckande helhetslösning för privatkunder, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och publika miljöer.

Kärnvärderingar

Som en oberoende aktör väljer vi de bästa leverantörerna som har en hög teknisk höjd och tillverkning i Sverige eller i Norden. Företagets kärnvärderingar är kompetens, oberoende och engagemang.

Förtroende

Vi drivs av att våra kunder ska erhålla en kvalitativ helhetslösning, en transparent prisbild och en bra kundupplevelse. Hos oss finns inga dolda avgifter eller extra kostnader som tillkommer vid installationstillfället. Våra kunder erbjuds en rättvis och transparent prissättning.

Vår prioritet är en nöjd kund!

Boka kostnadsfri rådgivning

Chargehome erbjuder alla nya kunder en kostnadsfri konsultation och rådgivning och hjälper dig att anpassa en helhetslösning efter dina behov.

Välkommen!
Läs mer
Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Nyhetsbrev

Erhåll nyheter inom e-mobility kring elbilsladdning.

Kundkorg