Om oss


Ladda bilen hemma

Chargehome Technology AB

Zaptec Go laddbox | Chargehome installerar laddboxar från Zaptec i hela Sverige till fast pris

Laddbox och Batterilagring

Chargehome är specialister på laddbox, publik laddning och batterilagring med balanseringstjänster mot Svenska Kraftnät. Vi har egna elektriker, projektledare och elkonsulter och utför installationer i hela Sverige. Chargehome är auktoriserade av Elsäkerhetsverket med behöriga elektriker som är ECY certifierade. Vi är en oberoende aktör specialiserade på laddbox och batterier för privatpersoner och publik laddning med batterilagring. Vi utför installationer av laddbox och hemmabatterier till privatpersoner och komplexa installationer för publik laddning och batterlagring till bostadsrättsföreningar och företag. Chargehome är medlem i IN Installatörsföretagen, Svenskt Näringsliv och följer Kollektivavtal (Installationsavtalet).
Tesla laddbox Tesla Wall Connector Gen 3 | Installation i hela Sverige av certifierade elektriker i hela Sverige

Tesla partner i Sverige

Chargehome är certifierad partner till Tesla i Sverige och erbjuder en helhetslösning till alla Teslakunder i Sverige: Tesla laddbox och Tesla Powerwall batteri med installation till fast pris i hela Sverige. Vi är även preferred partner till Tesla för Tesla Commercial i Sverige och erbjuder publik laddning och batterilagring med installation till hotell, fastigheter och företag.
Laddbox brf? Vi erbjuder laddboxar till brf med installation | Boka rådgivning för mer information om flexibel elbilsladdning för bostadsrättsföreningar.

Kompetens

Vi är oberoende specialister inom elbilsladdning och batterilagring och har avtal med ledande levererantörer som Zaptec, Easee, Charge Amps, Wallbox,Garo, Amina, Phasebox, Enegic, Sonnen, Monta och Elaway. Chargehome erbjuder en helhetslösning för bostadsrättsföreningar, fastigheter, kommuner och företag. Vi erbjuder flexibla lösningar för elbilsladdning och batterilagring med betaltjänster och stödtjänster för balansering av Svenska Kraftnät genom VPP (Virtuellt Kraftnät).
Boka rådgivning
Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg