Om oss

Chargehome

Chargehome Technology AB är ett innovativt svenskt elföretag specialiserat på elbilsladdning. Företaget erbjuder laddningslösning, laddboxar, smarta energilösningar och betallösningar för elbilar och hybridbilar. Chargehome erbjuder en rikstäckande helhetslösning för privatkunder, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och publika miljöer.

Chargehome är ett auktoriserat svenskt elföretag och godkänt av Elsäkerhetsverket och våra anställda elektriker är ECY certifierade. Vi är anslutna till arbetsgivarorganisationen Installatörerna och följer kollektivavtal. 

Vi har valt att specialisera oss på elbilsladdning. Företaget erbjuder en rikstäckande helhetslösning för privatkunder, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och publika miljöer.

Som en oberoende aktör väljer vi de bästa leverantörerna som har en hög teknisk höjd och tillverkning i Sverige eller i Norden. Företagets kärnvärderingar är kompetens, oberoende och engagemang. Vi drivs av att våra kunder ska erhålla en kvalitativ helhetslösning, en transparent prisbild och en bra kundupplevelse. Hos oss finns inga dolda avgifter eller extra kostnader som tillkommer vid installationstillfället. Våra kunder erbjuds en rättvis och transparent prissättning. Vår prioritet är en nöjd kund! 

Chargehome erbjuder alla nya kunder en kostnadsfri konsultation och rådgivning och hjälper dig att anpassa en helhetslösning efter dina behov. 

Välkommen! 


Chargehome Technology


Huvudkontor: Söderby Gårds Väg 69, Rönninge (Stockholm). 
Kundtjänst: info@chargehome.se
Kundsupport: 010-20 23 444