Om oss


Ladda bilen hemma

Chargehome Technology AB

Zaptec Go laddbox | Chargehome installerar laddboxar från Zaptec i hela Sverige till fast pris

Elbilsladdning

Chargehome är specialister på laddboxar, publik laddning och elbilsladdning. Vi har egna elektriker i Stockholm, Malmö och Göteborg. Chargehome är auktoriserade av Elsäkerhetsverket med behöriga elektriker som är ECY certifierade. Vi är en oberoende aktör specialiserade på elbilsladdning för privatpersoner och publik laddning. I vår organisation finns både elkonsulter och elektriker. Vi kan utföra både enklare installationer till privatpersoner och komplexa installationer för publik laddning och laddinfrastruktur till bostadsrättsföreningar, fastigheter, kommuner och köpcentrum. Chargehome är medlem i IN Installatörsföretagen, Svenskt Näringsliv och följer Kollektivavtal (Installationsavtalet).
Tesla laddbox Tesla Wall Connector Gen 3 | Installation i hela Sverige av certifierade elektriker i hela Sverige

Tesla partner i Sverige

Chargehome är certifierad partner till Tesla i Sverige och erbjuder en helhetslösning till alla Teslakunder i Sverige: Tesla laddbox och installation till fast pris i hela Sverige. Vi är även preferred partner till Tesla för Tesla Commercial i Sverige och erbjuder publik laddning med installation till hotell, fastigheter och företag.
Laddbox brf? Vi erbjuder laddboxar till brf med installation | Boka rådgivning för mer information om flexibel elbilsladdning för bostadsrättsföreningar.

Kompetens

Vi är oberoende specialister inom elbilsladdning och har avtal med ledande partners som Zaptec, Easee, Charge Amps, Enegic och Monta. Chargehome erbjuder en helhetslösning för bostadsrättsföreningar, fastigheter, kommuner och företag. Vi erbjuder flexibla lösningar för elbilsladdning med betaltjänster.
Boka rådgivning
Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg