Om oss


Chargehome Technology Scandinavia AB är ett svenskt teknikföretag specialiserat på elbilsladdning. Företaget erbjuder laddningslösning, laddboxar, smarta energilösningar och betallösningar för elbilar och hybridbilar. Vi samarbetar med utvalda elinstallatörer som är specialiserade på elbilsladdning inom hela Sverige. Chargehome erbjuder en rikstäckande helhetslösning för privatkunder, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och publika miljöer.


Som en oberoende aktör väljer vi de bästa leverantörerna som har en hög teknisk höjd och tillverkning i Sverige eller i Norden. Företagets kärnvärderingar är kompetens, oberoende och engagemang. Vi drivs av att våra kunder ska erhålla en kvalitativ helhetslösning, en transparent prisbild och en bra kundupplevelse. Hos oss finns inga dolda avgifter eller extra kostnader som tillkommer vid installationstillfället. Våra kunder erbjuds en rättvis och transparent prissättning. Vår prioritet är en nöjd kund! 

Chargehome erbjuder alla nya kunder en kostnadsfri konsultation och rådgivning och hjälper dig att anpassa en helhetslösning efter dina behov. 

Välkommen! 


Chargehome


Huvudkontor: Söderby Gårds Väg 69, Rönninge.
Kundtjänst: info@chargehome.se
Kundsupport: 08-410 290 02