Zaptec - elbilsladdning för fastigheter
och privatmarknaden 

Premiumlösning för elbilsladdning utvecklad och tillverkad i Norge 

Chargehome är stolta över att samarbeta med Zaptec - ett innovativt företag som är dedikerat till att leverera högkvalitativa laddningslösningar för elbilar. Med Zaptec's omfattande produktportfölj av laddboxar är vi säkra på att vi kan hjälpa företag, fastigheter och bostadsrättsföreningar att möta sina laddningsbehov. En av de stora fördelarna med Zaptec's laddboxar är deras höga kvalitet och driftsäkerhet. Våra kunder kan lita på att Zaptec's laddboxar är robusta, tåliga och har en lång livslängd, vilket gör dem till en långsiktig och kostnadseffektiv investering.

Chargehome rekommenderar Zaptec Pro som en av de bästa laddarna på marknaden idag för bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsbolag som vill satsa på laddinfrastruktur. Zaptec Pro är en premiumladdare som är känd för sin höga kvalitet, pålitlighet och hållbarhet. Våra elprojektörer och elektriker jobbar väldigt nära Zaptec när det gäller utbildning och kvalitetssäkring. Detta innebär att vi kan erbjuda våra kunder en hög nivå av expertis och support när det gäller installation, underhåll och användning av Zaptec Pro laddare. Vi är stolta över att samarbeta med Zaptec och är övertygade om att deras laddare kommer att hjälpa våra kunder att dra nytta av fördelarna med elbilar och samtidigt spara tid och pengar.

Zaptec Pro - elbilsladdning för bostadsrättsföreningar
Zaptec Pro på laddstolpe för fastigheter

Zaptec har också utvecklat en kraftfull mjukvaruplattform som gör det enkelt att hantera och övervaka laddning från flera enheter samtidigt. Med denna mjukvara kan våra kunder enkelt hantera tillgängligheten och konfigurera laddboxarna för att möta sina specifika behov. En annan stor fördel med Zaptec's laddboxar är deras patenterade lösning för lastbalansering. Detta innebär att våra kunder kan ladda flera elbilar samtidigt utan att behöva oroa sig för strömavbrott eller ökad energikostnad. Zaptec's laddboxar distribuerar laddningen jämnt över flera enheter vilket säkerställer att din elanläggning aldrig överbelastas. 

Så om du söker en pålitlig, säker och smart laddningslösning för dina elbilar, tveka inte att kontakta Chargehome för att få reda på mer om Zaptec's laddboxar. Vi är övertygade om att Zaptec's produkter och tjänster kommer att hjälpa dig att göra en enkel och kostnadseffektiv övergång till elektrisk mobilitet. För att göra användningen av Zaptec Pro ännu enklare och smidigare, använder vi Monta som operatörstjänst och debiteringstjänst för laddinfrastruktur. Med Monta som operatörstjänst och debiteringstjänst kan vi erbjuda en enkel, pålitlig och användarvänlig lösning för laddinfrastruktur som garanterar snabb och smidig laddning för alla användare av Zaptec Pro. Dessutom är Monta en flexibel lösning som kan anpassas för att passa alla typer av laddinfrastruktur, vilket gör det till det perfekta valet för Zaptec Pro.

Zaptec Pro - Bästa laddstation för publik laddning? 

Smart och säker elbilsladdning

Letar du efter en smart och effektiv laddstation för större parkeringsplatser? Zaptec Pro är det perfekta valet för bostadsrättsföreningar, samfälligheter, företag och nybyggda fastigheter. Med en laddningseffekt på 22 kW kan du ladda din elbil på bara en timme och få en räckvidd på 110 km.

Zaptec Pro är inte bara praktisk, den är också en smart investering för ditt företag eller fastighet. En högkvalitativ laddstation kan öka värdet på din fastighet och locka till sig fler kunder och hyresgäster. Så varför vänta?

Premiumlösning för publik elbilsladdning

 • Bästa valet av laddsystem för publik laddning 
 • Zaptec Pro är marknadens säkraste laddstation
 • Snabbladdning. AC laddning upp till 22 kW
 • Hög driftsäkerhet, elsäkerhet & brandsäkerhet 
 • Pantenterad teknik för dynamisk fasbalansering
 • Stödjer Plug & Charge (ISO15118)
 • Gratis 4G uppkoppling och mjukvaruplattform
 • Stödjer integration med Monta debiteringstjänst
 • Stöd för Vehicle to grid (V2G)
 • 5 års produktgaranti och support

Zaptec Pro Laddstation

Upptäck Zaptec Pro för säker AC snabbladdning 22 kW. Zaptec Pro är den smarta och effektiva laddstationen för bostadsrättsföreningar, företag, kommuner, köpcentrum och andra organisationer som vill erbjuda elbilsladdning på sina privata och publika parkeringsplatser.

Säkerhet och flexibilitet är högsta prioritet hos Zaptec Pro. Med marknadens säkraste och mest flexibla laddstation är du garanterad en sömlös laddningsupplevelse. Med 4G-teknik som säkerställer kontinuerlig kommunikation mellan laddstationerna och stöd för Plug & Charge (ISO15118) är Zaptec Pro den självklara lösningen för elbilsladdning.

Zaptec Pro laddstation
Zaptec Pro laddstolpe
Zaptec Pro laddbox i parkeringshus
0% OFF
Zaptec Pro laddstation
Zaptec Pro laddstolpe
Zaptec Pro laddbox i parkeringshus

Zaptec Pro Laddbox - för publik laddning

12 900 kr

Zaptecs VD - Från Tesla till Zaptec

Peter Bardenfleth-Hansen är en visionär VD som har lett laddinfrastrukturföretaget Zaptec till nya höjder. Han har en lång karriär inom teknikbranschen och har bland annat arbetat på den ledande elbilstillverkaren Tesla. Peter arbetade på Tesla i flera år som ansvarig för den nordiska regionen och var en viktig del av företagets tidiga tillväxt. Under sin tid på Tesla fick han en djup förståelse för elbilens potential och de utmaningar som följer med att driva en elbil.

Med Peters bakgrund på Tesla och hans passion för hållbarhet, är det inte förvånande att Zaptec är en ledande leverantör av innovativa laddningslösningar för elfordon. Med hans visionära ledarskap och enastående tekniska expertis kommer Peter och hans team fortsätta att driva fram utvecklingen av elmobilitet och hållbara transportalternativ.

“ Bland annat lärde jag mig att det är viktigt att hålla fokus på målet och inte ta några genvägar, även om det kostar både tid, pengar och resurser. Inte minst är det viktigt att ha en tydlig vision, som hela organisationen förstår. Alla måste veta vad företaget står för. När alla går i samma riktning skapar det en unik sammanhållning, vilket i sin tur leder företaget mot framgång, säger han."

 - Peter Bardenfleth-Hansen

Zaptec Go laddbox - Effektiv hemmaladdning för din elbil

Zaptec Go - Hemmaladdning

Ladda upp inför ditt nästa äventyr med Zaptec Go - den prisvinnande och nordiskt utvecklade laddboxen som är lika smart som den är snygg. Med en imponerande laddningshastighet upp till 22 kW, är Zaptec Go en av världens minsta laddboxar som passar både elbilar och hybridbilar.

Zaptec Go erbjuder Dynamisk Lastbalansering med Enegic och erbjuder dig möjlighet att schemalägga laddningstiden efter billigast elpris. Detta innebär att du kan ladda din bil när elpriserna är som lägst, vilket kan spara dig en betydande summa pengar på elräkningen varje månad. Zaptec Go också kompatibel med populära energitjänster som Tibber och Greenely.  

Zaptec Go - Bästa laddboxen 2023

 • Innovativ snabbladdning upp till 22 kW  
 • Anpassad för Dynamisk Lastbalansering
 • Gratis 4G uppkoppling, Wifi och App 
 • Integrerad för Enegic Dynamisk Lastbalansering
 • optiCharge för billigaste laddning
 • Framtidssäkrad för solpaneler
 • Stödjer Tibber och Greenely
 • 5 års produktgaranti 

Zaptec Go laddbox med installation

Köp Zaptec Go med installation
Zaptec Go laddbox passar alla bilar
Zaptec Go

Köp Zaptec Go laddbox

Zaptec Go är den smarta och pålitliga laddlösningen som du behöver för att ladda din elbil eller laddhybrid på ett effektivt och bekvämt sätt. Med en maximal laddeffekt på upp till 22 kW kan du ladda din bil på kort tid och få tillräckligt med ström för att ta dig dit du behöver. Zaptec Go är enkel att installera och använda. Med den smidiga och användarvänliga appen kan du enkelt övervaka och styra laddningen av din bil från din smartphone eller surfplatta. Appen ger dig också en tydlig översikt över din laddhistorik och laddningens kostnad, vilket hjälper dig att planera dina laddningssessioner på ett mer effektivt sätt. Så om du vill ha en pålitlig och smidig laddlösning för din elbil eller laddhybrid, är Zaptec Go det självklara valet.

Liquid error (sections/pf-3a3556e3 line 191): product form must be given a product

Zaptec Go - "Villapaket"

Zaptec Go "Villapaket" är den ultimata laddlösningen för din elbil eller laddhybrid. Med detta paket får du allt du behöver för att ladda din bil på ett snabbt, effektivt och säkert sätt. Paketet innehåller en kraftfull laddbox som är enkel att installera och använda, laddkabel och kabelhållare. Med en maximal laddeffekt på 22 kW kan du ladda din bil på kort tid, vilket sparar tid och ger dig mer frihet att köra var du vill. En annan stor fördel med Zaptec Go "Villapaket" är att det inkluderar Enegic Dynamisk Effektbalansering. Beställ ditt Zaptec Go "Villapaket" idag och upptäck fördelarna med att ladda din bil på ett enkelt och bekvämt sätt!

Pris Zaptec laddbox med lastbalansering
Zaptec Go laddbox med installation
Köp Zaptec Go laddbox svart
Köp Zaptec Go laddbox vit
Zaptec Go laddbox grön
Zaptec Go laddbox blå
Zaptec Go laddbox grön
Zaptec Go laddbox brun
Pris Zaptec laddbox med lastbalansering
Zaptec Go laddbox med installation
Köp Zaptec Go laddbox svart
Köp Zaptec Go laddbox vit
Zaptec Go laddbox grön
Zaptec Go laddbox blå
Zaptec Go laddbox grön
Zaptec Go laddbox brun

Zaptec Go "Villapaket"

7 990 kr
9 990 kr
Boka rådgivning för din elbilsladdning

Boka rådgivning

Behöver du hjälp med att projektera eller få teknisk rådgivning för din elbilsladdning? Vi är här för att hjälpa dig! Vårt team av experter kan ge dig den tekniska kunskap och rådgivning som du behöver för att installera en pålitlig och effektiv laddningsinfrastruktur för din elbil. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både hem och företag, och vi är redo att hjälpa dig oavsett var du befinner dig i processen. Kontakta oss idag för att boka in en teknisk rådgivning eller projektering av din elbilsladdning. Vi ser fram emot att höra från dig!

IN Garanti - En tryggare installation

IN Garanti - En tryggare installation

Chargehome är medlem i Svenskt Näringsliv och följer kollektivavtal för svenska elektriker. Det betyder att när du anlitar oss för din elbilsladdningsinstallation, kan du lita på att du får högsta kvalitet och professionalism. Dessutom, för att ge dig en extra trygghet, erbjuder vi IN Garanti på installationen. Vårt team av elektriker och tekniker är ECY-certifierade och specialutbildade inom elbilsladdning. Det innebär att vi har den expertis och erfarenhet som krävs för att säkerställa att din laddningsinfrastruktur fungerar smidigt och pålitligt. 

Chargehome stödjer WWF Sverige

Chargehome stödjer WWF

Vi stödjer WWFs viktiga miljö-och naturvårdsarbete, såväl här i Sverige som i andra delar av världen. Chargehome är ett företag som är djupt engagerade i att skapa hållbara laddningslösningar för elbilar och bidra till en grönare framtid. Vi tror på att ta ansvar för vårt samhälle och vår planet, och genom att stödja Världsnaturfonden (WWF) kan vi göra vår del för att säkerställa en bättre morgondag för nästa generation. Genom att stödja WWF bidrar vi till ökad biologisk mångfald och hållbar förvaltning av världens mest värdefulla naturmiljöer.

Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg