Resursbank-gröna-lån-batteri-chargehome.png__PID:9f318290-b139-40a9-900a-7393150be4bc

Pixii Home - Batteri för solceller

Pixii Home är inte bara ett batteri – det är hjärtat i ditt  smarta hem. Med inbyggd hybridväxelriktare och värmefunktion kan detta robusta batteri placeras utomhus i garage eller carport, vilket ger dig maximal flexibilitet. Vad gör Pixii Home så speciellt? Lagring av solproduktion: Maximal användning av din solenergi. Minskade effekttoppar: Bättre hantering av energikonsumtionen. Elprisoptimering: Spara pengar genom att köpa billig el. Balanseringstjänster: Tjäna pengar genom att hjälpa Svenska Kraftnät. 

Köp Pixii batteri med Greenely VPP hos Chargehome
Greenely-Kampanj-VPP.jpg__PID:23c24795-192f-4b1a-961b-cf2956996b72

Tjäna pengar på ditt batteri

Föreställ dig att du inte bara sparar pengar på din elräkning, utan också tjänar pengar genom att hjälpa till att balansera det svenska kraftnätet. Med Pixii Home Batteri är detta möjligt – oavsett om du har solceller eller inte! När du investerar i ett Pixii Home Batteri, tar vi hand om installation och ansluter dig direkt till Greenely, din nya elleverantör med rörligt timpris. Genom att bli en del av Greenelys virtuella kraftverk kommer du minska dina energikostnader och tjäna pengar genom att bidra till ett stabilare och mer hållbart elnät.

Batteri för Svenska Hem

Pixii Home är ett hemmabatteri för svenska hem. Utvecklad med hållbar nordisk design och byggd för tuffa värderleksförhållanden. Erbjuder imponerande lagringskapacitet med alternativ för både 10 kWh och 20 kWh batterier, vilket gör det enkelt att välja den kapacitet som passar bäst för ditt hem. Med en effekt på 10 kW eller 20 kW med ett maximalt C-värde på 1 för in- och urladdning, säkerställer Pixii Home alltid effektiv prestanda. Perfekt anpassat för svenska hem, ger detta flexibla och kraftfulla batteri dig kontroll över din energiförbrukning. 

Pixii-Home-Hemmabatteri-Chargehome.jpg__PID:6ceec920-4cfc-4c54-95b8-8b38b899c91e
Greenely-VPP- Pixii-Home.jpg__PID:5b5319a5-c397-4ac8-9904-6267e71c62e7

Fri rådgivning och offert

Vi på Chargehome är experter på batterilösningar för privata hem. Vårt team av erfarna projektörer och elektriker har omfattande kunskap inom batterilagring och stödtjänster. Oavsett var du bor i Sverige, erbjuder vi professionell installation av ditt hemmabatteri och smidig uppkoppling till Greenely för att optimera dina stödtjänster. Vi gör din energihantering enkel, effektiv och lönsam. Vill du ansöka om grön privatlån från Resurs Bank? Finansiera ditt batteri. Från 2 387 kr/mån.

Boka rådgivning
Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg