Upplev innovativ elbilsladdning

Chargehome är certifierad partner till Tesla i Sverige

Tesla är ett börsnoterat amerikanskt företag som grundades 2003 med visionen att accelerera övergången till hållbara transporter och energikällor. Företaget är känt för sina banbrytande elektriska bilar och är även en ledande kraft inom utvecklingen av laddinfrastruktur för elektriska fordon. Tesla har satsat på att bygga det ledande laddinfrastrukturnätet i världen Tesla Supercharger, med snabba DC laddare längs de stora motorvägarna och AC laddare för privata hem och destinationer som hotell och restauranger. Destinationsladdning pågår i 3-5 timmar och Tesla vill satsa på AC laddning i stadskärnor. Tesla planerar också att lansera en egen operatörstjänst med betalning, som redan testas i Norge. Företaget erbjuder också andra produkter inom energilagring, såsom Powerwall och Megapack. Powerwall är ett litiumjonbatteri som lagrar energi från solpaneler eller från elnätet under perioder med låg efterfrågan och som sedan kan användas under perioder med högre efterfrågan, vilket minskar energikostnader och beroendet av fossila bränslen. Megapack är en storskalig energilagringslösning som är speciellt utformad för att möta de höga kraven från stora företag och energibolag. 

Tesla Wall Connector Generation 3
Garo Entity Pro laddbox för fastigheter

Utöver deras arbete med elektriska fordon och energilagring satsar Tesla också på solceller. Med sin senaste produkt, Solpaneler från Tesla, kan hushåll och företag generera sin egen el från solen och därmed minska sin klimatpåverkan samtidigt som de sparar pengar på sin elräkning. En av Teslas mest sålda bilar är Model Y, som under början av 2023 var den mest sålda elbilen i Sverige. För att ladda Tesla Model S eller Model X kan man använda deras DC laddstationer som ger en laddning på ungefär 170 miles (cirka 273 kilometer) på bara 30 minuter. För privata hem finns Tesla Wall Connector Generation 3 som fungerar till alla bilar och har inbyggd lastbalansering som kan styras i Tesla appen eller styras i bilen. I Sverige utför Chargehome installation av Tesla Wall Connector Generation 3. Som certifierad partner till Tesla får kunder Tesla Garanti och IN Garanti på installationen. 

Tesla Wall Connector Generation 3 

Hög kvalité och innovation

Tesla Wall Connector Generation 3 är den mest avancerade laddningslösningen för Tesla-ägare. Denna väggmonterade laddare är speciellt utformad för att ladda din Tesla snabbt, enkelt och bekvämt i hemmet eller på kontoret.

Laddaren är utrustad med WiFi-anslutning och möjlighet till övervakning och styrning via Tesla-appen. Detta gör det enkelt att övervaka laddningsprocessen och justera laddningshastigheten för att passa dina behov. Tesla Wall Connector Generation 3 är enkel att installera och har en elegant och minimalistisk design som passar in i alla hem eller företagsmiljöer. Om du är en Teslaägare och vill ha en pålitlig och avancerad laddningslösning, är Tesla Wall Connector Generation 3 det perfekta valet för dig. Upptäck en ny nivå av bekvämlighet och effektivitet med denna avancerade laddare.

FAQ - Tesla WC Gen 3

  • Inbyggd laddkabel 7,3 m
  • Styrs med Tesla app och bilen
  • Inbyggd laststyrning 
  • Integrerad (typ A + DC 6mA)
  •  CE Godkänd, IEC 61851-1 CB
  • Wi-FI (2,4 GHz, 802, 11b/g/n)
  • Driftstemperatur -30 °C till 50 °C 
  • IP55
  • 5 års produktgaranti och support

Vilken färg väljer du? 

Visste du om att du kan välja en färgmatchande front till din Tesla Wall Connector Generation 3? Välj den färg så den  passar färgen på din bil. När du lägger beställning på din Tesla laddbox så kan du enkelt välja till en front som våra tekniker monterar på plats. Fronten finns i olika färger som svart, grå, blå och röd. Fronten är tillverkad av högkvalitativt härdat glas, precis som originaldesignen, och kommer att ge en slitstark och högkvalitativ finish.

Köp Tesla laddbox svart
Tesla Wall Connector Generation 3 Red-Multi-Coat
Köp grå Tesla laddbox
Tesla Wall Connector Generation 3 Deep Blue Metallic

Tesla Wall Connector Generation 3 

Tesla WC Gen 3 är den mest avancerade laddboxen för Teslabilar på marknaden idag. Den erbjuder flera fördelar som gör den till det självklara valet för Tesla-ägare som söker en snabb, bekväm och säker laddningsupplevelse. Teslas laddbox är oerhört bekväm att använda. Den är utformad för enkel installation och hantering, vilket betyder att du kan ladda din bil snabbt och smidigt hemma eller på jobbet. Med sin flexibla kabelhantering kan du enkelt organisera och förvara kabeln när den inte används.

Tesla laddboxen är överlägsen när det kommer till säkerhet och hållbarhet. Den är byggd för att tåla tuffa förhållanden och har en robust konstruktion som skyddar den mot yttre påverkan. Dessutom har den en inbyggd jordfelsbrytare och överhettningsskydd som säkerställer att laddningsprocessen är säker och pålitlig. Du kan även köpa till original skal från Tesla med olika färger.

Tesla laddbox WC Gen 3
Tesla laddbox med installation
Tesla laddbox WC Gen 3
Tesla laddbox WC Gen 3
Tesla laddbox WC Gen 3
Tesla laddbox WC Gen 3
0% OFF
Tesla laddbox WC Gen 3
Tesla laddbox med installation
Tesla laddbox WC Gen 3
Tesla laddbox WC Gen 3
Tesla laddbox WC Gen 3
Tesla laddbox WC Gen 3

Tesla laddbox WC Gen 3

6 400 kr

Vem är Elon Musk?

Elon Musk är medgrundare och VD för Tesla, SpaceX, Neuralink och The Boring Company. Han leder all produktutveckling, teknik och global tillverkning av Teslas elbilar, batteriprodukter och solenergiprodukter.

Elon Musk föddes den 28 juni 1971 i Pretoria, Sydafrika. Han studerade fysik och ekonomi vid University of Pennsylvania innan han fortsatte sina studier vid Stanford University för att doktorera i tillämpad fysik och materialvetenskap. 

Tesla har som mission att accelerera världens övergång till hållbar energi. Tesla har utvecklat flera elbilar inklusive Model S, Model X, Model 3, Model Y och Cybertruck. Tesla tillverkar även  energilagringsprodukter såsom Powerwall för hem, Powerpack för företag och Megapack för storskaliga projekt. Elon leder även SpaceX, där de utvecklar raketer och rymdfarkoster för att resa till andra planeter. Han är också CEO för Neuralink, som utvecklar gränssnitt mellan människors hjärnor och datorer, och har lanserat The Boring Company, som utvecklar snabb, billig tunnelteknik och all-elektrisk kollektivtrafik för att lindra stadstrafik. Elon är också känd som medgrundare av PayPal och Zip2.

"My motivation for all my companies has been to be involved in something that I thought would have a significant impact on the world."

 - Elon Musk, medgrundare och VD för Tesla 

Tesla Powerwall  

Powerwall

Tesla Powerwall är en högpresterande batterilagringsenhet för hem och företag som hjälper användare att dra nytta av förnybar energi och minska beroendet av traditionella energikällor. Powerwall fungerar genom att lagra överskottsenergi från solpaneler eller från det vanliga elnätet under låg användningstid, för att sedan använda den lagrade energin när det är hög efterfrågan eller under strömavbrott. Detta minskar användarnas beroende av externa energikällor, vilket i sin tur kan hjälpa till att minska energikostnaderna och förbättra hållbarheten. Powerwall är också skalbar, vilket innebär att flera enheter kan kombineras för att möta större energibehov.

Tesla Megapack   

Megapack batterilösning

Megapack från Tesla är en kraftfull batterilösning som möjliggör storskalig energilagring och hjälper till att stabilisera elnätet och förhindra strömavbrott. Det är en viktig del av en hållbar energiinfrastruktur och ger ett renare nät som skyddar miljön och våra samhällen.

Med en kapacitet på över 3 MWh kan en enda enhet lagra tillräckligt med energi för att driva 3 600 hem i en timme. Megapack levereras färdigmonterad och kan installeras snabbt och enkelt. Det kräver minimalt underhåll och levereras med upp till 20 års garanti. Varje batterimodul är utrustad med sin egen växelriktare för förbättrad effektivitet och ökad säkerhet. Megapack är en av de säkraste produkterna på marknaden, med omfattande brandskyddstestning och integrerade säkerhetssystem, specialiserad övervakningsmjukvara och 24/7-support.

Med över-the-air programuppdateringar blir Megapack bara bättre över tid. Låg livstidskostnad, högre tillförlitlighet och ökad kapacitet gör Megapack till ett fantastiskt alternativ för energilagring.

Boka rådgivning för din elbilsladdning

Boka rådgivning

Behöver du hjälp med att projektera eller få teknisk rådgivning för din elbilsladdning? Vi är här för att hjälpa dig! Vårt team av experter kan ge dig den tekniska kunskap och rådgivning som du behöver för att installera en pålitlig och effektiv laddningsinfrastruktur för din elbil. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både hem och företag, och vi är redo att hjälpa dig oavsett var du befinner dig i processen. Kontakta oss idag för att boka in en teknisk rådgivning eller projektering av din elbilsladdning. Vi ser fram emot att höra från dig!

IN Garanti - En tryggare installation

IN Garanti - En tryggare installation

Chargehome är medlem i Svenskt Näringsliv och följer kollektivavtal för svenska elektriker. Det betyder att när du anlitar oss för din elbilsladdningsinstallation, kan du lita på att du får högsta kvalitet och professionalism. Dessutom, för att ge dig en extra trygghet, erbjuder vi IN Garanti på installationen. Vårt team av elektriker och tekniker är ECY-certifierade och specialutbildade inom elbilsladdning. Det innebär att vi har den expertis och erfarenhet som krävs för att säkerställa att din laddningsinfrastruktur fungerar smidigt och pålitligt. 

Chargehome stödjer WWF Sverige

Chargehome stödjer WWF

Vi stödjer WWFs viktiga miljö-och naturvårdsarbete, såväl här i Sverige som i andra delar av världen. Chargehome är ett företag som är djupt engagerade i att skapa hållbara laddningslösningar för elbilar och bidra till en grönare framtid. Vi tror på att ta ansvar för vårt samhälle och vår planet, och genom att stödja Världsnaturfonden (WWF) kan vi göra vår del för att säkerställa en bättre morgondag för nästa generation. Genom att stödja WWF bidrar vi till ökad biologisk mångfald och hållbar förvaltning av världens mest värdefulla naturmiljöer.

Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg