Charge Amps Halo. Utvald till årets laddbox för 2020. Stilren design och grym funktionalitet.

Charge Amps Halo. Utvald till årets laddbox för 2020. Stilren design och grym funktionalitet.
Vi lät vår panel på 10 personer som består av experter inom olika områden som design, marknadsföring, elektronik och säljare att våra titta på de etablerade laddboxarna som säljs i Sverige. Den laddboxen som fick bäst betyg gällande funktionalitet, form & design och användarvänlighet blev Halo laddboxen från Charge Amps.

Halo utmärker sig för sin minimalistiska design, dess smartness eftersom den inte är otymlig och tråkig som många traditionella laddboxar. Det är verkligen en laddbox som man gärna visar upp hemma i garaget eller carport eller varför inte sätter upp den på stolpe? Halo laddboxen är populär bland både mindre och större hotell. Courtyard by Marriott på Kungsholmen i Stockholm erbjuder sina gäster tex att ladda elbilen med Halo laddboxen. 

Laddbox Halo Charge Amps
Vi tycker det är väldigt roligt att Charge Amps är ett svenskt företag med svensk teknologi. De visar verkligen på innovation i sin funktionalitet, formspråk och design. Varför ska laddboxar vara tråkiga och fula? Laddboxar börjar bli en del av infrastrukturen och utemiljön och naturligtvis ska de då smälta in och bidra till designfaktor och glädje. 

Den snyggaste laddboxen för elbilarHalo laddboxen kan monteras utan problem i en stolpe och det går utmärkt att ha två Halo laddboxar på en stolpe. Företag och bostadsrättsföreningar brukar ha två laddboxar på en stolpe. Det finns även de som bor i hus som har två elbilar och har behov av två laddboxar. Som ni ser går det även att installera och montera Halo laddboxen på vägg och den smälter väldigt snyggt in på ett hus eller en fasad. Vi är oerhört imponerade av Charge Amps och deras innovativa förmånga att integrera svenskt ingenjörskunnande med snygg design.
Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg