eCarExpo i Stockholm 2023 på Friends Arena!

eCarExpo i Stockholm 2023 på Friends Arena!

Nu är det dags igen för eCarexpo i Stockholm. Nordens största elbilsmässa för leverantörer, företag och konsumenter. Chargehome är närvarande på eCarexpo och det är våra viktigaste samarbetspartners likväl som Garo, Zpark, Zaptec, ChargeAmps och Easee.

Under tre dagar finns det möjlighet för er som är företag eller Brf:er att boka in möten med våra elkonsulter och projektörer på Chargehome på plats under mässan så kan vi gå igenom olika tekniska lösningar för er era behov när det gäller publik laddning.

På elbilsmässan har vi även möjlighet att visa er hur de olika tekniska lösningarna ser ut och så har ni självklart möjlighet att träffa våra partners och ställa frågor till dem. 

Garo Pro Elbilsmässan

Det vi rekommenderar när det gäller bostadsrättsföreningar eller företag som genom strategisk översyn inför publik laddning är att besöka Zaptec och Garo som enligt oss erbjuder professionella laddboxar av högst kvalité och driftsäkerhet.

Zaptec Pro är en laddbox för publik laddning som vi rekommenderar i första hand till publik laddning. Nu har Garo lanserat två nya laddboxar Garo Entity och Garo Pro varav den sistnämnda är framtagen till primärt bostadsrättsförningar och företag.

Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg