Enegic lanserar optiCharge till Zaptec Go optimering av elbilsladdning

Enegic lanserar optiCharge till Zaptec Go optimering av elbilsladdning
optiCharge från Enegic till Zaptec Go laddbox

OptiCharge från Enegic är den efterlängtade funktionen som nu lanserats till Zaptec Go, som gör det möjligt för dig att optimera din elbilsladdning utifrån de bästa elpriserna automatiskt. Om du har rörligt timpris kan du nu schemalägga din laddning och uppnå förhöjd kundnytta med hjälp av Enegic Dynamisk Effektstyrning.

 

Hur fungerar optiCharge?

  1. Du ställer in under vilka timmar du vill att elbilen ska laddas.

  2. Du bestämmer hur många timmar elbilen ska laddas.

  3. Du bestämmer om du vill ha ett maxpris per kWh under laddning – och vilket det ska vara.

  4. optiCharge räknar därefter automatiskt ut den billigaste tidpunkten att ladda din elbil.

  5. optiCharge uppdateras automatiskt varje dag utifrån dina valda inställningar.
(Enegic får in elpriser för nästkommande dag runt klockan 16. Tänk på att du behöver ett elavtal med timpris för att kunna spara pengar med optiCharge).

 

Enegic Dynamisk Effektbalansering

 Enegic Dynamisk Effektbalansering

Föreställ dig att du kan ladda din elbil utan att oroa dig för överbelastning av ditt elsystem. Enegic är en banbrytande mjukvarulösning som använder AI-funktioner och inbyggda algoritmer för att mäta din fastighets elförbrukning i realtid. Detta ger dig möjlighet att effektivisera och optimera din elanvändning och styrning av din elbilsladdning, samtidigt som du mäter din solproduktion från dina solpaneler.

Enegic ger dig full kontroll över din energianvändning genom att balansera och styra effekten av din elbilsladdning. Genom att övervaka elanvändningen i realtid kan Enegic förhindra överbelastning och undvika extra kostnader för elkraft. Enegic integrerar också sömlöst med din värmepump och andra elenheter för att ge dig en smidig och effektiv energihantering.

Med Enegic kan du spara pengar på elkostnader och minska din klimatpåverkan genom att optimera din energianvändning. Dessutom är Enegic lätt att installera och använda, vilket gör det till den perfekta lösningen för att hantera din fastighets energiförbrukning.

Kontakta Chargehome idag för att lära dig mer om hur Enegic kan hjälpa dig att ta kontroll över din energianvändning och bli mer hållbar i din elbilsladdning och fastighetsenergi.

Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg