Behövs jordning till batterilagring? 

Extern jordning är avgörande för batterilagringssystem, särskilt vid ödrift och nödkraftssystem. Den skyddar mot skadliga störningar och överspänningar, vilket förlänger komponenternas livslängd och minskar risken för kostsamma reparationer. Korrekt jordning säkerställer att ditt batteri levererar pålitlig energi när den behövs som mest. För ödrift och nödkraftssystem, där tillförlitlighet är kritisk, är funktionell jordning ett måste. Investera i extern jordning för att göra din batterilösning både säker och effektiv, vilket ger dig trygghet och optimal prestanda i alla situationer.

Extern jordning till batterilager
jordning-batteri-vinter.jpg__PID:7105145f-6918-42f6-8793-8b7cc72bef64

Vi är experter på extern jordning

Chargehome är specialister inom extern jordning i mark för batterilager och solceller. Vi utför och säkerställer funktionell jordning och kan även utföra mätningar samt besiktningar. 

1. Djupjordning: Utförs genom en eller flera jordtag där vi driver ner jordning av galvaniserad stål och koppar ner till 3 meter i marken. 

2. Ytjordning: En teknik som används för svårare markförhållanden där jordningen utförs med speciella kopparplattor och elektrodmassa i områden med låg luftfuktighet, sandjord och steniga jordar. 

3. Jordning i berg: När funktionell jordning behövs i bergig terräng eller på berg används specialtekniker som bergsborrning och metoder med kopparledningar.

Konsultjänster för jordning

Chargehome erbjuder flera konsulttjänster inom vårt expertområde av funktionell jordning för batteri- och solcellsanläggningar.

1. Rådgivning och konsultation

2. Mätningar och besiktningar

3. Funktionella jordtag till batteri- och solproduktion

mätning-jordtag-batteri.jpg__PID:fa517105-145f-4918-92f6-87938b7cc72b
Jordtag till batterier och solceller

Kontakta oss för offert

Kontakta oss för att anlita våra tjänster eller konsulttjänster för funktionell jordning. Vi erbjuder våra tjänster i hela Sverige. Chargehome samarbetar med Elrond, Mericon, Elpress, Elma Instruments och Chauvin Arnoux. 

Boka rådgivning
Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg