Nya Tesla Model Y som kostar 689 900 kr ger klimatbonus på 70 000 kr

Nya Tesla Model Y som kostar 689 900 kr ger klimatbonus på 70 000 kr

Tillhör du dem som väntat eller funderat på att köpa en Tesla Model Y? Nu lanserar Tesla en ny Model Y för 689 990 kr som kvalificerar för klimatbonus på 70 000 kr. Den nya Teslan går redan att beställa på Tesla och förväntad leveranstid är december 2022 - februari 2023. 

Vad kostar nya Tesla Model Y


Den goda nyheten är att den nya Model Y RWD  hamnar under 700 000 kr och är betydligt billigare än Model Y Long Range och Model Y Performance samt självfallet ger rätt till klimatbonusen! Det är många som varit missnöjda med att Model Y inte erhåller klimatbonus och därtill har Tesla höjt priserna på de andra modellerna av Model Y.Vilka Tesla model Y ger klimatbonus
Källa: alltomelbil.se

 

Nya Model Y har bakhjulsdrift och ett litet mindre batteri med maximal räckvidd på 430 km, topphastighet på 217 km/h och acceleration på 0-100 km/h på 6,9 sekunder. 

Enligt flera experter på marknaden är Tesla Model Y den bästa elbilen för den moderna familjen. Framförallt är det Teslas laddinfrastruktur med Tesla Supercharger som ger Teslaägaren en fantastisk upplevelse då det finns tillgängliga snabbladdare i hela Sverige och Europa. Därtill är Model Y en helt fantastisk bil med stort utrymme och komfort. Jämfört med den andra modellerna av Model Y är den nya Tesla Model Y väldigt prisvärd och förväntad leverans är redan i december detta år 2022.

Just nu hamnar all fokus i samhället på elektrifiering. Dels skiftet till elbil och fossilfritt och dels den pågående energikrisen med höga elpriser. Det absolut billigaste alternativet att ladda din elbil är att ladda bilen hemma när elen är som billigast vilket framförallt är på natten. Kontakta våra rådgivare ifall du önskar hjälp med att planera installation av din laddbox. Chargehome är en certifierad partner till Tesla och erbjuder Tesla laddbox och installation till fast pris. 


Contact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg