Chargehome och Sonnen på eCarExpo 2024 i Stockholm

Chargehome och Sonnen på eCarExpo 2024 i Stockholm
Chargehome ställer ut på eCarExpo 2024 i Stockholm under 2-4 februari tillsammans med Sonnen och visar upp Sonnen Batteri 10 och Sonnen Protect 8000 för nödkraftssytem. eCarExpo är Europas största elbilsmässa med över 100 utställare med över 15 000 besökare.

Mässan är en dynamisk mötesplats som hyllar eldrivna fordon, från bilar till tre- och tvåhjulingar. Här utforskas hela ekosystemet bakom elektrifieringen, inklusive tekniska innovationer och elkraftsförsörjning. Upplev en unik interaktiv mässa där du kan provköra de senaste modellerna inomhus vid Friends Arena, den enda i sitt slag med denna möjlighet.

eCarExpo2024 Stockholm

Chargehome är stolta över att delta på eCarExpo 2024 i Stockholm, där vi kommer att presentera vår omfattande portfölj av laddboxar designade för privatpersoner samt våra innovativa lösningar för publik laddning anpassade för bostadsrättsföreningar och företag. Under temat "To the Moon" vill vi inspirera och vidga fantasierna kring vad som faktiskt är möjligt att åstadkomma med dagens teknik. Genom att elektrifiera våra hem med smarta produkter strävar vi efter att snabba på klimatomställningen och visa på de oändliga möjligheterna som ligger framför oss. Vi kommer visa upp ledande laddboxar från Zaptec, Easee, Tesla och Garo, som visar vårt åtagande att erbjuda det allra senaste inom laddningsteknologi. Dessutom är vi glada att kunna visa upp Sonnens revolutionerande hemmabatterier och Sonnen Flex-batterier, som erbjuder batterilagring från 100 kWh för jordbruk, företag och industrier, vilket understryker vår vision om en hållbar och elektrifierad framtid. Missa inte chansen att utforska det senaste inom laddningslösningar och energilagring med oss på eCarExpo 2024, och låt oss tillsammans utforska gränserna för vad som är möjligt.


ChargehomeContact Boka rådgivning

Vad letar du efter?

Kundkorg